apple tv remote app Mit maleri “Key to Eternity”

tonny hubert jensen louise kushner + kissinger tak for indbydelsen
Det er malet over en længere periode hvor jeg flyttede fra det kulturelle Nørrebro, til Birkerød, til Svendborg og så til sidst havnede på min elskede ø – Langeland. Her blev naturen sprællevende for mig og jeg kunne ikke lade være med at male ramsløg i den nøgne kvindes hænder. Netop i dag har jeg smagt på de selvsamme familien fra lærkevej ramsløg fra Fredskoven og følt taknemmelighed for en nogenlunde pesticidefri oplevelse. Det er ikke mange steder på øen jeg kan få det. Eller i Danmark for den sags skyld.

trelleborg sealing solutions Maleriets lårtykke symbolik kan nærmest ikke fejlfortolkes. Evigheden findes for mig i hvert fald ikke i religion, eller hadet til den – men i naturen og vi børn af naturen.

michael camilo precht Derfor er dette maleri også højaktuelt i forhold til hvad der sker på borgen nu og i det hele taget. Jeg sender mine håbefulde tanker til en bedre miljøpolitik, så vores børn og alle andre væsener kan leve anstændigt uden sort politik.

Key to eternity
Key to eternity

Skriv et svar

noget om vitus filip francke odgaard ravn Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med horsch terrano 6 mt *

restaurant avanti valby

avenue cykel hvid

træning der virker

sove tog til italien

julie bitsch olsen

merchandise til virksomheder