jordskok1-700x313

glostrup hospital skadestue Jordskokken – en kærlig og festlig fyr

natkjole i silke Jeg smider mig på knæ og begynder kærlighedshymnen… Oh elskede jordskokker – indeholder C og K-vitamin, lettere at dyrke end skvalderkål, smager som sprøde kastanjer på en frisk oktobermorgen. Men hvad gør I ved mig?

henrik andreasen kunsten at redde liv jordskok_fugtig-300x134Jordskokker holder sig godt i fugtige omgivelser. Foto T.L. Furrer

Mine tarme er til party

knæbind med skinne Der er kryds i kalenderen, håret er sat og jeg skal mødes med alle mine smukke og succesfulde venner der med garanti har lovende netværksforbindelser med sig. Men det går bare ikke.

kan ikke modtage opkald iphone Jeg har nemlig prutmave! Og den er ikke bare sådan bønne-agtig… nej, den er konstant og højlydt.
Det er fordi jeg kom til at lave mig en stor portion af mit elskede jordskokkemos i går. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Knoldene smager himmelsk rå, kogt med persille, bagt med ghee, som mos, puré, som chips… som alting.

I med- og modvind

grandpa pizza solrød Men den kan også noget andet. Hvis dine tarme ikke har en bakterieflora der sparker, ja… røv, så vil jordskokkerne lynhurtigt afsløre det og give en håndsrækning.  Jordskokken er nemlig ren kærlighed for tarmen og hjælper fordøjelsen. Der er inulin i jordskokken som gør at vi ikke for problemer med blodsukkeret og diabetikere kan få stor glæde af den. Men inulinen har åbenbart også den egenskab at vi kommer til at prutte.

hvad er det elektromagnetiske spektrum Den gærer og fremmer bakteriekulturen, så det kan høres og er man lidt lystig, kan man med fordel spise godt med jordskokker dagen inden man vil underholde til en fest.
Nu er jeg ikke typen der ønsker at underholde PÅ DEN MÅDE og jeg må straks gå i dialog med min nye store kærlighed, om hvor meget og hvor lidt. Men jeg kan da trøste mig med, at de ikke lugter og så lade som om at jeg er begyndt at ryge når jeg lister ud.

udhusdøre jem fix Der er trods alt mere acceptabelt at gå ud og ryge end at tale om ægteskabsproblemer, eller at stå og prutte.

skedeprutter efter fødsel ————————————————–

whose line is it anyway Kilder:
gynækolog københavn k editors article at start of paper fooduniverse.dk
at miste en forældre stomach and thigh exercises food.au.dk

Skriv et svar

kurs pund til kr vor frelsers kirke horsens Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med the usles webside *

dirch passer monologer

hvordan ser lussinge syge ud

kitchenaid kaffemaskine to go

forstørret prostata symptomer

sprøde nød med chokoladecreme mette blomsterberg

firmabil betaler firma